WORD ZANGBUDDY VAN EEN RUSTHUISBEWONERWe doen een enthousiaste oproep voor een warm zangproject in samenwerking met een reeks Belgische rusthuizen: de OLDSCOOL ZANGBUDDIES!


Door Corona zitten heel wat oude mensen in een langdurig isolement. Maar ook los van Corona krijgen sommige rusthuisbewoners zelden bezoek. Wat kan deze mensen troosten en blij maken? Vaak is dat muziek. Daarom hebben we een plan bedacht. Wat als we ons de komende maanden (wie weet, jaren) engageren om zangbuddy te worden van één rusthuisbewoner? Het enige wat je hoeft te doen is af en toe een filmpje van jezelf te maken waarin je (samen met je huisgenoten?) de bewoner begroet en een lievelingsliedje meezingt of neuriet. Dat mag een beetje vals klinken, zolang de vibes maar goed zitten en je de bewoner goesting doet krijgen om mee te zingen! Wees maar gerust dat er een glimlach zal verschijnen op het gezicht van je bejaarde kompaan! 


WIL JE MEER INFO? Vul dit kleine formulier in en ontvang ons eenvoudig stappenplan.


En zodra onze wereld weer corona-proof is, geven we in de bar van het rusthuis een OLDSCOOL singalong party voor alle meters, peters en bewoners. 


Volg alle nieuwtjes op onze facebookpagina  voor iedereen die houdt van oud!