QUARANTAINE SINGALONG IN HET RUSTHUIS - part 1

16 maart 2020


Na de aangekondigde corona-maatregelen trokken Geertrui en Jasper naar het rusthuis voor een hartverwarmende quarantaine singalong. Simone (92) en vele andere bewoners, veilig achter het glas, fleurden op met nummers van Edith Piaf tot Bobbejaan Schoepen. Een ontroerende ervaring.


QUARANTAINE SINGALONG IN HET RUSTHUIS - part 2

19 maart 2020


Net voor de lockdown konden Geertrui en Jasper nog een feestje bouwen op het binnenplein van het rusthuis. Gordijnen werden opzij geschoven, rolluiken gingen omhoog. Er werd gezwaaid en zefs gedanst voor het raam. Missie volbracht! De kwetsbare bewoners moeten even in afzondering, maar vergeten zijn ze allerminst.

FRANS (85) LEERT ONS ONTHAASTEN

24 maart 2020


Jong kan leren van oud. Afgesloten van familie en vrienden maakt Frans (85) er in het WZC Groenhof in Menen het beste van. Geniet mee van zijn mondharmonica-plezier. Met dank aan de goede zorgen van de directie Eva Noyez alle ergotherapeuten.


(camera: Lennert Claeys)

QUARANTAINTE SINGALONG MET DENISE EN FRANCIS

26 maart 2020


We zagen het al aan hun gezichten, ook al konden we ze niet horen: achter het glas genoten de bewoners volop mee. In de kamers werd er tijdens de corona quarantaine singalong ferm meegezongen. Kijk zelf hoe Denise en Francis even de tijd konden vergeten.


(camera: animatrices en zorgkundigen Viviane, Marjan, Rani, ...)

JOIN US

Copyright ©

Alle rechten voorbehouden