ON

SCREEN

Met Oldscool Productions mikken we op kwaliteitsvolle fictie en kleine audiovisuele experimenten die komaf maken met generationeel hokjesdenken.

FICTIEPROJECT BLIJHOF


Comedians Sebastien Dewaele en Han Coucke schrijven met scenarist Bram Renders aan een nieuwe tragikomische fictiereeks over een bende bejaarde comedians op “rust”.

In een post-pandemische wereld anno 2050 zijn alle rusthuizen ingericht volgens beroep. Alle bejaarde bakkers zitten samen, alle verzekeringsagenten, alle politici, …  BLIJHOF is het rusthuis van de bejaarde comedians. Ze worstelen er met de terreur van een veel te lang leven. Ondertussen blijven ze rusteloos zoeken naar de beste mop aller tijden.

OLDSCOOL SLOW TV


In volle coronalockdown lanceerden we met Oldscool Slow Tv op sociale media geregeld trage filmpjes en rubriekjes boordevol humor en schoonheid, om jong en oud te verstrooien.


Een unieke kijkervaring dankzij een resem originele vertellers als Piet De Praitere, Ilse de Koe, Sebastien Dewaele, Gunter Lamoot, Dominique Van Malder, Jeroen Verdick en Paula Sémer zaliger. Surf naar ons youtubekanaal als je de volledige reeksen wil zien.


OLDSCOOL SPIELEREI


Animatie is lang niet de enige manier om rusthuisbewoners te verstrooien. Laat ze spelen. Laat ze improviseren. En laat u vooral verrassen.