OLDSCOOL TV LABO


In het Oldscool tv Labo broeden geëngageerde creatievelingen op verbindende concepten tussen oud en jonger. Concepten worden concreet uitgetest en vertaald naar televisie- en social media formats.


Een inkijk:


Sebastien De Waele
Gunter-Lamoot-c-Tom-Verbruggen

OLDSCOOL

RETRO

SHOW


Een knotsgekke retro show

met Sebastien Dewaele &

Gunter Lamoot

Alles wat retro is, is hip. Nu de mensen nog! Sebastien Dewaele (Eigen Kweek, Bevergem) en Gunter Lamoot (Comedy Casino, Superstaar, Bevergem) presenteren een knotsgekke retro show die opgenomen wordt in een rusthuis. Twee studenten nemen het tegen elkaar op en worden daarbij geholpen én tegengewerkt door de rusthuisbewoners. De show bevat herkenbare retro rubrieken (gele briefkaart, cavia race, mystery guest…), en filmpjes/foto's van rusthuisbewoners, boordevol humor en onverwachte wendingen. De student die wint krijgt een bon van de Kringloopwinkel om zijn/haar kot een retro-look te geven.

bas piet gunter anno 2020
bas piet gunter anno 2050

WZC BLIJHOF


Een sitcom over de eeuwige zoektocht naar de beste mop aller tijden. Een comedian gaat nooit op pensioen.

OLDSCOOL

SLOW TV


een programma voor

mensen die genoeg hebben van fast food en hunkeren

naar slow coffee


omabreit2
koekoeksklok

Wie wil er af en toe niet ontsnappen uit de ratrace van het leven? Voor de druk druk druk mensen is er nu geweldig nieuws! Oldscool Slowtv brengt alles wat uw hart verlangt: trage televisie om te onthaasten. 

Een breiende oma, opa die met veel geduld een kruiswoordraadsel oplost, grootmoe die realtime haar deeg laat rijzen en wafels bakt, grootva die maar niet genoeg krijgt van de koekoeksklok die, grootmoe die met oeverloos geduld de kerstlichtjes ontrafelt ...In een post-pandemische wereld (anno 2050) zijn alle rusthuizen per beroep onderverdeeld en zitten alle bejaarde bakkers samen, alle bejaarde verzekeringsagenten, alle bejaarde onderwijzers maar ook alle comedians op rust. WZC BLIJHOF is een trage-komische sitcom over een rusthuis vol comedians die rusteloos op zoek blijven naar de beste mop aller tijden.JOIN US

Copyright ©

Alle rechten voorbehouden